Team Knipsels & Kapsels

Het complete team Hairstylisten van Knipsels & Kapsels heet je van harte welkom in onze kapsalon. Ons kleine maar gezellige team bestaat uit:

Marja
Foto van Marja
Piroska
Foto van Piroska
Femke
Foto van Femke
Lisenka
Foto van Lisenka
Wim
Foto van Wim

Wij zijn altijd op zoek naar talent!

Jij bent niet gewoon een kapper.
Nee, jij bent iemand die écht voor het kappersvak is gemaakt.
Zo iemand die niet alleen overdag in de weer is met scharen en borstels, maar zelfs ´s nachts droomt over de mooiste kapsels. Een schaar is jouw wapen en een borstel jouw toverstok.
Dus of het nu gaat om een strakke bob of hanenkam: met jouw paar gouden handen tover je elke weelderige bos om in een gewaagde of stijlvolle coupe.
Beginnen je handen al te jeuken? Dan raden wij je aan om zo snel mogelijk te reageren op deze toffe  functie. Wie weet sta jij dan binnenkort als ervaren kapper in onze salon in Alphen aan den Rijn. En als je onze klanten héél erg blij maakt, mag je ook héél lang blijven (je weet wel, een vast contract). Spreek dit je aan? Dan zoeken we jou! We nodigen je graag uit om onderstaand formulier in te vullen.

  Leerbedrijf

  Knipsels & Kapsels is KOC erkend leerbedrijf & Ambassadeur leerbedrijf. We zijn hier trots op en zetten de voordelen hiervan dan ook graag voor je op een rijtje. Een KOC erkend Leerbedrijf:
  • Krijgt ondersteuning en begeleiding van een KOC opleidingsadviseur.
  • Is op de hoogte van de ontwikkelingen in het beroepsonderwijs.
  • Levert een belangrijke bijdrage aan de branche.
  • Heeft voor de praktijkbegeleiding van de leerling een praktijkopleider aangewezen.
  • Heeft een praktijkopleider die up-to-date is.
  • Zorgt ervoor dat afspraken nagekomen worden.

  Producten

  Uiteraard werken we in de kapsalon met verzorgingsproducten van topmerken.

  Om iedere klant met de juiste haarverzorgingsproducten te kunnen behandelen, hebben wij de keuze uit verschillende merken, waaronder , Blend en Suavecito. Daarnaast hebben we ook producten op natuurlijke basis, van Jean Paul  Myne,  in ons assortiment.

  Heb je vragen of advies nodig over welk product aansluit op jouw wensen en haartype, dan kun je nu product advies krijgen via Whatsapp. Klik op de link en verzend “product advies” via Whatsapp naar onze digitale assistent Aimy en ontvang direct persoonlijk product advies op maat.