Bij Knipsels & Kapsels staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Met een gedreven team van hairstylisten bieden we service en aandacht van een hoog niveau. Daarnaast hechten we veel waarde aan de gezellige en ongedwongen sfeer, waarbij je je direct op je gemak voelt.

Klanten zijn bij ons geen ‘nummer’, maar stuk voor stuk even belangrijk. We luisteren naar je en doen ons uiterste best om iedereen tevreden de kapsalon weer uit te laten gaan.

Wij geloven dat jij je gelukkiger voelt al je er weer mooi uit ziet!

Leukste kapsalon Alphen aan den Rijn

leukstekapsalon_logo2016_-winnaar-gold-award

Op 27 juni werden wij de trotse winnaars van de Gold Award in de verkiezing van leukste kapsalon van 2016!

Deze award is een publieks award en dat maakt ons super trots! In onze kapsalon stellen wij al onze gasten centraal en zijn jullie, onze klanten het allerbelangrijkst! Dit is gewaardeerd door jullie met een cijfer tussen de 9,5 en 10,00 en daar zijn wij heel erg trots op.

We bedanken hierbij iedereen voor het stemmen op ons!

Bruidskapsels Knipsels & Kapsels

bruidje

Stap je in het huwelijksbootje of ben je eregast op een bruiloft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring in het creëren van de mooiste bruids- en feestkapsels en verzorgen daarnaast ook de visagie. Onder de tab Knipsels & Kapsels beauty vind je al onze behandelingen. Uiteraard zijn deze prima te combineren met alle bruids- of feestkapsels.

Aan de hand van een proefkapsel bepalen we samen met jou vooraf je wensen. Zo kun je met een gerust gevoel uitkijken naar de grote dag. Op de dag zelf nemen we uiteraard uitgebreid de tijd voor het perfecte kapsel, zodat je er de hele dag stralend bij zult lopen.

We komen hiervoor graag bij jou thuis en helpen je desgewenst ook met het aankleden. Binnen een straal van 10 km. rekenen we geen kilometervergoeding.

Natuurlijk kunnen ook eventuele bruidskinderen, de moeder van de bruid of andere familieleden gekapt en indien gewenst opgemaakt worden.

Heb je nog vragen? Je kunt ons uiteraard altijd mailen of bellen. Wij denken graag met je mee.

Knippen & Scheren

Ervaar de heerlijke luxe van een authentieke ‘hot towel’ scheersessie. Een relaxmoment voor iedere man. Gedurende ca. 45 minuten wordt je op authentieke wijze geschoren met een open scheermes. Dit vermindert de kans op ingegroeide haren. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van warme en koude doeken, heerlijk geurende scheerzeep en een kalmerende, vochtinbrengende lotion. Voor een optimale service vind authentiek scheren alleen op afspraak plaats.

Haarkleurspecialist

Elumen

Wist je dat huidskleur en haarkleur hand in hand gaan? De juiste haarkleur heeft het vermogen om jouw natuurlijke schoonheid te versterken. Voordat we je haar kleuren, kijken we daarom altijd eerst naar je huidskleur en bepalen of deze een beige of roze ondertoon heeft. Op basis hiervan kiezen we in overleg met jou een haarkleur die goed bij je staat.

Heb je nog twijfels, dan doen we een gratis kleuranalyse, waarbij we met gekleurde stoffen bekijken welke kleuren het best bij jou passen.

Voor de haarkleuring werken we met verschillende technieken waaronder kamkleur, spateltechniek, folies, slices en deelkleuring.