Knipsels & Kapsels, de veelzijdige kapsalon in Kerk en Zanen te Alphen aan den Rijn

Knipsels & Kapsels is geen doorsnee kapsalon. Hier kun je jouw haar namelijk niet alleen laten knippen of kleuren, maar ook op laten steken. Van bruidskapsels tot kleurrijke coupes, de ervaren kappers van Knipsels & Kapsels zorgen ervoor dat je met een frisse nieuwe coupe de deur uit stapt!

Klantvriendelijkheid staat bij Knipsels & Kapsels hoog in het vaandel. Het team biedt een persoonlijke service en hebben de volle aandacht voor iedere klant. Tijdens een gratis adviesgesprek nemen ze dan ook de tijd om samen te kijken welke coupe het beste bij iemand past. Daarnaast hecht Knipsels & Kapsels veel waarde aan een gezellige en ongedwongen sfeer zodat klanten zich direct op hun gemak voelen.

Onze visie  is heel simpel:

“Mooi haar maken met aandacht, Iedere dag weer.”

Leukste kapsalon Alphen aan den Rijn

leukstekapsalon_logo2016_-winnaar-gold-award

Op 27 juni werden wij de trotse winnaars van de Gold Award in de verkiezing van leukste kapsalon van 2016!

Deze award is een publieks award en dat maakt ons super trots! In onze kapsalon stellen wij al onze gasten centraal en zijn jullie, onze klanten het allerbelangrijkst! Dit is gewaardeerd door jullie met een cijfer tussen de 9,5 en 10,00 en daar zijn wij heel erg trots op.

We bedanken hierbij iedereen voor het stemmen op ons!

Bruidskapsels Knipsels & Kapsels

bruidje

Stap je in het huwelijksbootje of ben je eregast op een bruiloft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring in het creëren van de mooiste bruids- en feestkapsels en verzorgen daarnaast ook de visagie. Onder de tab Knipsels & Kapsels beauty vind je al onze behandelingen. Uiteraard zijn deze prima te combineren met alle bruids- of feestkapsels.

Aan de hand van een proefkapsel bepalen we samen met jou vooraf je wensen. Zo kun je met een gerust gevoel uitkijken naar de grote dag. Op de dag zelf nemen we uiteraard uitgebreid de tijd voor het perfecte kapsel, zodat je er de hele dag stralend bij zult lopen.

We komen hiervoor graag bij jou thuis en helpen je desgewenst ook met het aankleden. Binnen een straal van 10 km. rekenen we geen kilometervergoeding.

Natuurlijk kunnen ook eventuele bruidskinderen, de moeder van de bruid of andere familieleden gekapt en indien gewenst opgemaakt worden.

Heb je nog vragen? Je kunt ons uiteraard altijd mailen of bellen. Wij denken graag met je mee.

Krullen knippen

Krullen knippen is een vak apart dat wij beheersen. eenmaal geknipt met de krulkniptechniek kun je zelf makkelijk je haar in de krul brengen. De voordelen van deze kniptechniek:
  • Twee keer zoveel volume
  • Natuurlijke (onzichtbare) krullen komen weer te voorschijn
  • Krullen worden weer veerkrachtig
Jouw natuurlijke krullen kom weer tot leven. Het versterkt de veerkracht van de krul en vitaliteit.

Haarkleurspecialist

Elumen

Wist je dat huidskleur en haarkleur hand in hand gaan? De juiste haarkleur heeft het vermogen om jouw natuurlijke schoonheid te versterken. Voordat we je haar kleuren, kijken we daarom altijd eerst naar je huidskleur en bepalen of deze een beige of roze ondertoon heeft. Op basis hiervan kiezen we in overleg met jou een haarkleur die goed bij je staat.

Wij kleuren met COLOR.ME

COLOR.ME is een unieke kleuring met de goedkeuring van KEVIN.MURPHY. Niet alleen geeft het haar een prachtige, natuurlijke kleur, ook wordt het haar verzorgt tijdens de kleuring.

COLOR.ME bevat geen ingrediënten die schadelijk zijn voor het haar en de hoofdhuid. Onze kleur is Ammonia, PPD en Parabeen vrij! In plaats daarvan hebben we ingrediënten toegevoegd die het haar verzorgen. Honing voedt en verbetert het haar, voegt glans toe en bevordert de elasticiteit. Shea boter is een antioxidant dat voedt en verzacht. Granaatappel is rijk aan omega 5 en essentiële vetzuren. Bevordert kleurbescherming en gaat het verouderingsproces tegen.

Wil je een grote verandering?
Helemaal iets anders qua kleur?

Bel dan niet voor een afspraak, maar boek online een gratis advies gesprek t.w.v. €15,- Zodat we de tijd kunnen nemen of eventueel een stappenplan kunnen maken om je kleur wensen te bereiken.

Tevens geven we een prijs indicatie en haarverzorging advies zodat je haar en kleur optimaal blijft.

Gratis Kleuranalyse
Heb je nog twijfels, dan doen we een gratis kleuranalyse, waarbij we met gekleurde stoffen bekijken welke kleuren het best bij jou passen.

Voor de haarkleuring werken we met verschillende technieken waaronder Kamkleur, Spateltechniek, Folies, Slices, Balayage, Foiliyage, Ombere, Sombre en Deelkleuring.